23948sdkhjf

Pihl bygger nyt til Teknologisk Institut

Pihl har sikret sig totalentreprisen på et nyt byggeri på ca. 6.600 m2. Byggeriet skal rumme kontor- og laboratoriefaciliteter samt et mini-slagteri.
De nye faciliteter i Tåstrup er skræddersyet til Teknologisk Instituts division for fødevarer, DMRI (Danish Meat Research Institute). Divisionen er verdens største og internationalt førende videncenter inden for forskning og innovation i animalske fødevarer.

De 110 medarbejdere får optimale rammer til at udvikle løsninger til kødindustrien samt yde rådgivning inden for områderne kødkvalitet, slagteriteknologi, miljøeffektivitet og dyrevelfærd.

-Bygherren har udvist stor tillid til Pihl, og vi ser frem til at færdigprojektere og opføre den spændende og installationstunge bygning, der skal rumme kontorer og laboratorier, oplyser underdirektør Hans Anker Nielsen, E. Pihl & Søn.

Byggeri til forskning og innovation
Bygningen opføres som et treetages byggeri med kælder i to blokke, der forbindes med et atrium med glas/alufacade, og de ca. 6.600 m2 opføres i sandwich-elementer med teglfacade.

Bygningen skal indeholde kontorer og laboratorier og indrettes bl.a. med et moderne mini-slagteri til forsøg med fødevarer, primært kød. Hertil etableres faciliteter til affaldshåndtering, opbevaring af trykflasker m.m.

Ifølge totalentreprisekontrakten skal Pihl desuden udføre diverse anlægsopgaver, herunder bl.a. anlæg af adgangsveje, parkeringspladser og anlæg af stiforbindelse til Teknologisk Instituts eksisterende bygning samt etablering af nyt indgangsparti til eksisterende bygning.

Byggeriet forventes påbegyndt i maj 2012 og færdigopført i februar 2014.

Arkitektfirmaet C. F. Møller A/S er totalrådgiver, Moe & Brødsgaard A/S er underrådgiver, og bygherrerådgiver er Emcon A/S.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.102