23948sdkhjf

Vejdirektoratet vælger rådgiver på 45 millioners rammeaftale

Ingeniørkoncernen Afry er igen valgt samarbejdspartner af Vejdirektoratet i en stor rammeaftale for rådgivning om drift og vedligehold af broer og tunneler landet over.

Rammeaftale har en samlet budgetteret værdi på 45 mio. kr., skriver Afry i en pressemeddelelse. 

Det er eksperter fra ingeiørkoncernens broteam, som over de næste fire år skal rådgive Vejdirektoratet om alt lige fra særeftersyn over statiske beregninger til projektering af drift- og vedligeholdelsesopgaver på broer, tunneler og andre bygværker.

– Vi er enormt stolte og ydmyge over, at Vejdirektoratet endnu en gang har valgt os til at bistå dem i deres arbejde, denne gang med at drifte og vedligeholde de knap 2.500 bygningsværker, de har ansvaret for langs det danske vejnet, siger Ali Al-Jaberi, der er teamleder for Civil Structure i Afry-koncernens danske afdeling for Transport.

Da koncernen ikke arbejder landeopdelt, men i stedet fagopdelt, vil det være kolleger fra både Danmark og Sverige, som vil kunne løse opgaver for Vejdirektoratet i rammeaftalen.

Tidligere i år vandt Afry en anden rammeaftale for Vejdirektoratet, som dækker over planlægning, anlæg og drift af ITS-anlæg og systemer på statsvejnettet i Danmark.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.125