23948sdkhjf

Applaus til Enemærke & Petersen

Enemærke & Petersen modtager virksomhedsprisen "Applausen" for i særlig grad at have givet unge 18-30-årige en chance for at komme i uddannelse og job.
"Applausen" uddeles som afslutning på ungekampagnen "Slip de unge talenter løs - for fremtidens skyld", der er iværksat af Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland i samarbejde med jobcentrene. Prisen overrækkes på Plejecenter Trekroner/HP-Huset, som Enemærke & Petersen opfører for Roskilde Kommune, og som har været omdrejningspunkt for "Den rummelige byggeplads".

Kampagnen, der har kørt siden januar, har haft to formål:
• at motivere unge til at komme i uddannelse og job
• at opfordre private virksomheder til at invitere de unge talenter indenfor og give dem en chance - enten i et job, job med løntilskud, en praktikplads eller en anden ordning.

Baggrunden for tildelingen af "Applausen" er Enemærke & Petersen's gode arbejde med at rekruttere og fastholde unge medarbejdere, herunder:
• Ansættelse af unge med misbrugs- og kriminalitetsproblemer
• Deltagelse i arrangementet "unge møder virksomheder"-bussen
• Fået unge fra virksomhedspraktik i ordinær beskæftigelse og uddannelse

- Det er vigtigt at fremhæve den indsats, en virksomhed som Enemærke & Petersen gør i hverdagen. Deres sociale ansvarlighed betyder, at unge, der ikke har mange valgmuligheder her i livet, får en chance for en fast tilknytning til arbejdsmarkedet, siger vicedirektør i Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Merete Bingen-Jakobsen.

Den rummelige byggeplads
Enemærke & Petersen har virksomheden været engageret i forbindelse med ungekampagnen, hvor de har taget imod "unge møder virksomheder"-bussen. Derved har de unge fået indblik i, hvad virksomheden laver og hvilke uddannelsesmuligheder, der er i bygge- og anlægsbranchen.

- I forbindelse med vores store plejehjemsbyggeri i Trekroner har vi i samarbejde med Roskilde Kommune lavet et projekt om den rummelige byggeplads. Vi har ansat en projektmedarbejder, der sørger for at hjælpe de unge, som vi har i virksomhedspraktik, udtaler projektchef Leif Martin Jensen, Enemærke & Petersen, og fortsætter:

- Hjælpen kan bestå i at guide de unge ift. valg af uddannelse eller at finde et job. Men vi hjælper også de unge med at komme i gang om morgenen og lærer dem, hvordan man begår sig på en arbejdsplads. Vi lægger stor vægt på, at de unge, vi har i virksomheden kommer videre i deres liv, så de får fodfæste på arbejdsmarkedet. Det håber vi, at vores projekt i Trekroner kan hjælpe dem med.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095