23948sdkhjf

Huscompagniet laver bæredygtige ældreboliger i nyt samarbejde

En af Nordens største ejendomsudviklere Nrep og Nordens største husbygger Huscompagniet har indgået aftale om en ny totalentreprise.

Aftalen går på opførelse af 23 tryghedsboliger i forbindelse med et friplejehjem i den nye bydel Troldebakkerne i Helsinge. Grunden på cirka 20.000 kvm købte Nrep af Gribskov Kommune sidste år.

Led i b2b-strategi

Aftalen med Nrep er en vigtig milepæl i Huscompagniets strategi om b2b-salg på rækkehusmarkedet, som den børsnoterede husbygger satte sig for i 2020.

- Vi ser et stort potentiale for os på rækkehusmarkedet, hvor vi drager nytte af de mange års viden og erfaringer, vi har opnået som markedsleder på privatmarkedet, siger Martin Ravn-Nielsen, adm. direktør i Huscompagniet i en pressemeddelelse fra selskabet og fortsætter:

- Derfor er vi naturligvis også særdeles glade for, at en af landets største ejendomsinvestorer peger på os som leverandør af bæredygtige rækkehuse i et nyt og spændende byudviklingsprojekt. Vi glæder os til at gå i gang og leve op til tilliden, og ser potentialet til et godt og langvarigt samarbejde.

Siden Huscompagniet lancerede selskabets b2b-strategi i 2020 har de solgt mere end 450 rækkehuse til professionelle aktører, hvoraf godt og vel 60 er blevet leveret.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.52