23948sdkhjf

Byggematerialeproducent køber vestjysk ventilationsproducent

Med en ambition om yderligere vækst og en styrket position i markedet har Lindab netop købt Klimatek Ventilationsmateriel.

- Klimatek er kendt for at være en fleksibel leverandør med nærhed og fokus på kunderne. Den tilgang til markedet deler vi i Lindab, og vi er meget begejstrede for opkøbet, der vil sikre kunderne et bredere sortiment, større fleksibilitet og øget nærhed. Alt sammen fra de samme venlige medarbejdere som hidtil, siger Heino Juhl, adm. direktør i Lindab, i en pressemeddelelse.  

Også hos Klimatek ser direktør og tidligere ejer Ib Mortensen positivt på opkøbet.

- Vi er meget glade og ser det som det helt rigtige for Klimatek. Lindab har været vores kollega på ventilationsmarkedet gennem mere end 30 år, og vores tilgang og værdier matcher hinanden godt. Det er et naturligt skridt, og vi vil stadigvæk være de samme overfor vores kunder. Bare med mere at tilbyde dem, siger Ib Mortensen.

Kendt i branchen

Klimatek, der har kontor og produktion på Fabriksvej i Skive, leverer en lang række ventilationsprodukter som riste, taggennemføringer og hætter. Udover standardiserede produkter tilbyder Klimatek også kundetilpassede løsninger, og den fleksibilitet i produktionen oplever man et stigende behov for hos kunder som eksempelvis vinduesfabrikker.  

- Det har altid været sådan, at kunderne er glade for at få tingene hurtigt. Derfor har vi kort leveringstid som en afgørende del af vores forretning. Samtidig har vi en produktion, der gør, at vi meget nemt kan omstille os og har let ved at gå ind i dialogen om specialudviklede løsninger, der passer ind i eksisterende løsninger, siger Ib Mortensen.

Med dansk hovedkontor i Haderslev og afdelinger fordelt ud over en række byer i landet har Lindab en klar ambition om at fastholde den lokale forankring for at kunne producere og levere på kort tid. Puk Spencer, salgsdirektør i Lindab, deler begejstringen for de nye muligheder:

- Leverandører skal kunne møde kunderne, der hvor de er. Det gælder fagligt i forhold til komplekse beslutninger, og det gælder geografisk. Nærhed er nøglen til den fleksibilitet, som det danske byggeri efterspørger. Klimatek formår at hjælpe kunderne, også når behovet går udenfor standarderne, og sammen står vi endnu stærkere.

- Vi har en klar ambition om, at vi skal styrke vores position i markedet og vores andel af ventila-tionsentreprisen, siger Puk Spencer.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Arkitekt bag app til KS-rapporter: - Vi har ramt et hul i markedet
Byggeskadefonden skifter ud på chefgangen
Ja til byggeplaner i 35 meters højde på Skagen Havn
Rådgiverduo løber med kontrakt i Gellerupparken
Hovedstadens Letbane: Budgetter holder ikke
Aarhus moderniserer 108 år gammel skole
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Wood Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Mester Tidende
Licitationen
Leder IDAG

Send til en kollega

0.11