23948sdkhjf

HusCompagniet fordobler rækkehus-aftale med Stensdal Group

Når det helt nye boligkvarter Ammendrup Park i Helsinge står klar i 2023, vil over halvdelen af boligerne være opført af HusCompagniet i samarbejde med Stensdal Group. Typehuskæmpen og ejendomsfirmaet har netop udvidet deres aftale, så den nu tæller 142 rækkehuse. 

Det oplyser HusCompagniet i en pressemeddelelse. 

Mere konkret har Stensdal udnyttet en option i en eksisterende aftale, der betyder, at HusCompagniet skal opføre yderligere 71 rækkehuse til udlejning på den i alt 200.000 kvm store udstykning Ammendrup Park, som Stensdal Group ejer og udvikler. Der vil op mod 250 nye boliger, både række- og parcelhuse, skyde op over de næste par år. 

Aftalen kommer således oveni den aftale, som parterne indgik sidste år om opførelse af 71 rækkehuse til udlejning samt køb af et byggefelt med 28 parceller. 

Ud over rækkehuse til leje, er der også gang i salget af grunde til parcelhuse i det kuperede terræn i Ammendrup Park. HusCompagniet sælger og opfører parcelhuse i områdets syd- og østlige del, mens de resterende 29 parceller i den nordlige del af udstykningen sælges direkte af Ammendrup Park. Her kan kommende husejere frit vælge typehusfirma, arkitekt eller byg-selv.

Har solgt over 330 rækkehuse

Da den oprindelige aftale om de første 71 rækkehuse i Ammendrup Park var det HusCompagniets største ordre på B2B-markedet, fortalte adm. direktør Martin Ravn-Nielsen dengang til Licitationen.

Nu betegner HusCompagniets B2B-direktør, Søren Ravn, da også den nye rækkehusaftale som et vigtigt skridt i typehusfirmaets seneste strategiske satsning om salg af rækkehuse til professionelle investorer 

– Samtidig bekræfter aftalen os i, at HusCompagniet er en attraktiv spiller på rækkehusmarkedet, hvor vi drager nytte af de solide erfaringer, vi har fra salg af rækkehuse til private og som mangeårig markedsleder på enfamiliehuse, siger Søren Ravn i pressemeddelelsen. 

Med aftalen har HusCompagniet i indeværende år solgt mere end 330 rækkehuse og er godt på vej til at nå den strategiske målsætning om salg af 500 huse årligt inden for to-fire år.

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125