23948sdkhjf

Arkitekt- og ingeniørvirksomhed henter ny topchef i finansverdenen

Thomas Nedergaard startede den 1. december som ny adm. direktør for ingeniør- og arkitektvirksomheden Factum2 i det, selskabet i en pressemeddelelse betegner som led i et organisatorisk stilskifte. 

Den nye topchef kommer med mere end 20 års ledelseserfaring fra store virksomheder i såvel IT- og telesektoren som den finansielle branche. De sidste seks år i henholdsvis Danske Banks pensionsselskab Danica og senest AP Pension, hvor han var regionsdirektør.

Factum2s kernekompetence vil fremover fortsat være el- og tilstandsrapporter samt energimærkninger, med forsikringsselskaberne som primære strategiske samarbejdspartnere. Men, lyder det fra firmaet, behovet for professionel rådgivning i byggesektoren stiger i takt med nye grønne produkter, tilskud og ønsket om transparens i effekterne. 

– Agilitet, digitalisering og forretningsudvikling er nøgleord for vores videre vækst, samtidigt med vi fastholder vores høje faglighed, skriver firmaet om vejen frem. 

Factum2 har 24 afdelinger fordelt over hele landet - fra Rønne i øst til Skagen i nord. 

Kort om Factum2

Factum2 rådgivning er en arkitekt- & ingeniørvirksomhed med specialer inden for tilstandsrapporter, energimærkning, byggeteknisk gennemgang, termografering, indeklimaanalyser og tæthedsprøvning.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11