23948sdkhjf

Rødovre-entreprenør ombygger varmecentral til fælleshus i Ishøj

Combi Byg har sammen med arkitekter og ingeniører fra Skanding, AI og Rum vundet konkurrencen om ombygning af den tidligere og nu nedlagte varmecentral i boligforeningen AAB’s afdeling 55 Vejleåparken i Ishøj. 

Det oplyser arkitektfirmaet Rum på sin hjemmeside. 

Boligforeningen AAB ønsker med projektet at opgradere bygningen til et multifunktionelt hus med fælleslokaler og klubfaciliteter for afdelingens beboere og børn og unge i området. 

Den to etagers bygning, kaldet Den Røde Varmecentral, skal nu transformeres til et multifunktionelt hus med nye fælleslokaler og klubfaciliteter for afdelingens beboere og områdets børn og unge samt enkelte driftsfunktioner. 

Øverste etage ombygges til nyt kommunalt bokselokale samt danselokale for Urban Academy Ishøj samt omklædning, toiletter og diverse birum. Underetagen skal fungere som klub for de unge i afdelingen. 

Bygningen har et samlet bruttoareal på cirka 1.200 kvm og forventes at kunne tages i brug til februar 2023.

 

58 nyopførte rækkehuse i Vejeåparken 

Rum kender Vejleåparken og Boligforeningen AAB særdeles godt, da vi har projekteret 58 nyopførte rækkehuse i afdelingen. De lyse et-planhuse i bæredygtige materialer henvender sig både til samboende voksne, unge familier og modne par.

 

Et løft af området

De nye, attraktive rækkehuse og ombygningen af varmecentralen er med til at løfte området og beboersammensætningen, og vi er glade for at være med til at understøtte de boligsociale indsatser og den positive udvikling i Vejleåparken.

 

Foto: 58 nye rækkehuse i Vejleåparken

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.188