23948sdkhjf

NCC skal genoprette Københavns veje og stræder for 160 millioner

Nedslidte veje, fortove og cykelstier i Københavns Kommune får de næste år en kærlig hånd af de ansatte i NCC’s infrastrukturenhed. 

Entreprenørkoncernen har vundet en fireårig rammeaftale på området, som ventes at rumme opgaver for omkring 160 mio. kr. i perioden. Det oplyser NCC i en pressemeddelelse. 

Der er tale om en lang række kommunale vejstrækninger i København, som skal genoprettes på grund af nedslidning. Strækningerne genoprettes som udgangspunkt fra facade til facade, sådan at både kørebaner, cykelstier, fortove genoprettes. 

Kan ikke forbedre veje uden at være i vejen

Rammeaftalen mellem NCC og Københavns Kommune rummer både store og små veje med meget forskellig trafikintensitet og pladsforhold. NCC har siden 2018 haft en lignende rammeaftale, hvor der blandt andet er udført genopretningsarbejde på Nørrebro, og der er netop nu gang i et større projekt på Østerbro. 

– Vi er stolte over at have vundet kontrakten, som rummer opgaver, der taler ind i nogle af vores absolutte kernekompetencer, og vi ser frem til opgaven med at forbedre kilometervis af veje, cykelstier og fortov over de næste fire år til glæde for københavnerne, siger Michael Thomsen, direktør i NCC’s infrastrukturenhed, i pressemeddelelsen. 

– Vi har masser af erfaring med at arbejde i de københavnske gader, hvor vi løbende arbejder med både vand og fjernvarme, og vi håber på københavnernes forståelse for, at vi ikke kan forbedre deres veje og cykelstier uden – bogstaveligt talt – at være i vejen, tilføjer Infrastructure-direktøren. 

Arbejdet på de første veje er i gang, og der arbejdes på at fastlægge opgaverne for det kommende år.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125