23948sdkhjf

Nrep investerer - Tre Roser bliver til to institutioner og 80 boliger

Et centralt placeret friplejehjem med 70-80 boliger, fællesarealer og servicefunktioner samt mulighed for en daginstitution i stueplan, udendørsarealer og et kig til Legeparken. Det er fremtidsplanerne for matriklen på Grønningen 2 midt i Kolding.

Bag planerne ejendomsudviklingsselskabet Nrep, som netop har købt ejendommen, hvor Hotel Tre Roser tidligere haft til huse og siden 2015 Zleep Hotel, af ejendomsskabet P.V. Johansen Ejendomme. Det oplyser Kolding Kommune i en pressemeddelelse.

– Det er en god løsning vi lander her, et plejehjem midt i byen og mulighed for udvidelse af kapaciteten på vores lidt trængte daginstitutioner. Samtidigt skal det her projekt også ses i sammenhæng med beslutningen tidligere på året om at etablere et kommunalt drevet plejehjem ved Munkebo, siger Jørn Pedersen, borgmester i Kolding Kommune, i meddelelsen. 

Mariehjemmene er sammen med Nrep i gang med at sondere mulighederne for at etablere et friplejehjem i Kolding Kommune. Parterne har allerede et samarbejde om tre nye friplejehjem, hvoraf det ene, friplejehjemmet Ida Marie i Odense, åbnede i september.

Leder efter plads til nyt hotel

Nuværende forpagter af Grønningen 2, Zleep Hotels, har indgået en aftale med NREP om at fraflytte hotelejendommen mod udgangen af 2022. 

– Vi er glade for at have et hotel i Kolding, men må også konstatere at den nuværende hotelejendoms stand og kvalitet ikke lever op til Zleep Hotels standarder og tidens krav. Vi er naturligvis ærgerlige over ikke længere at skulle være på landkortet i Kolding og er derfor meget interesserede i at finde en passende beliggenhed til et nyt Zleep hotel i byen, fortæller Peter Haaber, CEO i Zleep Hotels.

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14