23948sdkhjf

Idræts & kulturbyggeri når målet

Med nyligt afholdt rejsegilde på Vissenbjerg Idræts- & Kulturcenter ser byggeriet ud til at blive færdigt i august. Dermed når centret at blive klar til sæsonstart.
Udvidelsen og ombygningen af Vissenbjerghallerne til et idræts- og kulturcenter har netop fejret rejsegilde. Det skriver Lokalavisen Assens.

Hovedformålet med udvidelsen af Vissenbjerghallerne er at skabe rammer om aktivitet mellem venner, familier og borgere i området. Byggeriet omfatter en række nye faciliteter til bl.a. gymnastik, dans og fitness, plads til leg, ophold og afslapning. En udendørs legezone bliver ført ind igennem den nye indgang og videre ind i et indendørs tumleareal med forskellige klatremuligheder. Ved siden af tumlearealet indrettes en ny café.

For at få mest muligt ud af alle kvadratmetre er tilbygningen meget fleksibelt indrettet med foldevægge og porte, der kan åbne og adskille alle de nye rum alt efter aktiviteter og behov.

Færdigt i august og klar til september
Udvendigt står byggeriet klar den 15. august og en måned senere vil idræts- og kulturcentrets officielle indvielse blive markeret. Alt tyder således på, at målsætningen om at være klar til en hel sæson bliver opfyldt.

Projektet er udarbejdet af Keinicke & Overgaard Arkitekter og Poulsen & Partnere Arkitekter. Projektets samlede pris er 27 mio. kr. Den erhvervsdrivende fond Vissenbjerghallerne betaler 10 mio. kr., Assens Kommune støtter med 10 mio. kr. og Lokale- og Anlægsfonden med 3 mio. kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095