23948sdkhjf

Igen-igen: Danmarks største byggemesse er udskudt

Danmarks største byggerimesse, Byggeri'22, udskydes fra 1. til 4. marts 2022 til 21. til 24. marts 2023. Det sker med baggrund i den aktuelle voldsomme corona-smittespredning og hensynet til udstillere og besøgende.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Danske Byggecentre, som står bag den traditionsrige messe, som samler 300 udstillere og som trækker op i mod 25.000 besøgende.

Messen holdes hvert andet år, men blev også aflyst i 2020, ligeledes på grund af Corona.

- Vi havde virkelig set frem til igen at samle byggeriets fagfolk i Fredericia. Men vi kan ikke afvente yderligere udvikling, og har derfor af hensyn til både udstillere og besøgende udskudt Byggeri-messen til 2023, siger adm. direktør Palle Thomsen fra Danske Byggecentre.

- Smittetallene er tårnhøje, og der er for indeværende ingen sikre fremskrivninger af smittespredningen, der tilsiger en afmatning. Vi kan derfor ikke forpligte os selv, udstillere og vores byggecentre, der arrangerer busture for kunder til messen, til at afholde BYGGERI'22 i marts som planlagt. Men vi er glade for allerede at have en ny dato på plads, fremhæver Palle Thomsen.

- Vores første prioritet er at kunne garantere de besøgendes helbred og sikkerhed, men vi udskyder altså også af respekt for og hensyn til udstillernes involvering og investering frem mod Byggeri-messen, siger Palle Thomsen, der understreger, at MESSE C i Fredericia allerede er booket d. 21. til 24. marts til Byggeri'23.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078