23948sdkhjf

Ny adm. direktør hos YIT

En af landets førende teknikentreprenører får ny topchef pr. 1. juni. Navnet er Peter Rafn.
44-årige Peter Rafn er udnævnt til ny administrerende direktør for YIT A/S pr. 1. juni 2012. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

YIT’s nye topchef har ledelseserfaring fra en lang række teknologiselskaber i flere forskellige lande – alle ejet af TDC-koncernen.

De sidste knapt seks år har Peter Rafn været administrerende direktør hos NetDesign A/S, som i perioden voksede til landets største systemintegrator og opnåede at blive udnævnt til Danmarks bedste IT-arbejdsplads.

Stort potentiale i service og optimering
Som øverste ansvarlig for den danske del af YIT-koncernen ser Peter Rafn frem til at styrke og udvikle forretningsaktiviteterne i den mere end 1.200 mand store virksomhed.

Installationsbranchen har været præget af lav aktivitet de seneste par år, og ifølge brancheorganisationen Tekniq vil det fortsætte i 2012. I et sådant marked skal der handles selektivt og målrettet for at indfri de driftsøkonomiske målsætninger.

Hos YIT hedder opskriften øget salg af service og energibesparende tiltag, og Peter Rafn ser mulighederne i markedet – trods de afdæmpede prognoser:

- Nedgangstider gør ondt, men de skaber også nytænkning og muligheder. Vores recept til at tackle det afventende og flade marked er fortsat målrettet fokus på salg af komplette, tværfaglige serviceaftaler samt energibesparende tiltag, siger han og fortsætter:

- Der er et meget stort besparelsespotentiale hos virksomheder og offentlige organisationer når det gælder reduktion af energiforbruget – med positiv effekt på både økonomi, konkurrenceevne og miljø. Set i lyset af den aktuelle fokus på energibesparelser er der således et stort markedspotentiale indenfor servicering og optimering af tekniske installationer i den eksisterende bygningsmasse.
Læs mere om: YIT
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109