23948sdkhjf

Energimesse for håndværk og biler

Assens Haandværker- & Industriforening afholder lørdag den 2. juni deres årlige messe for håndværk og biler på pladsen mellem Rådhuset og Arena Assens.
Med et stigende antal håndværksvirksomheder, som arbejder med energibesparelser og vedvarende energi, falder Assens Haandværker- & Industriforenings årlige Energimesse naturligt ind.

Messen afholdes den 2. juni på området mellem Rådhuset og Arena Assens. Besøgende kan blandt andet møde lokale byggefirmaer, el- og vvs-installatører og får en snak om mulighederne for forskellige slags energiforbedringer.

Deltagerne tæller også Assens Kommune. På kommunens stand kan besøgende se, hvor kommunen har ledige grunde, snakke med en byggesagsbehandler og klimakoordinatoren. Håndværksvirksomhedernes arbejde med energibesparelser passer godt ind i kommunens klimavision om at være en bæredygtig foregangskommune, der inddrage borgere og erhvervsliv i klimaindsatsen.

Messens åbnes kl. 10:00 af borgmesteren. Han kommer kørende i en Citroën C-Zero, der er en af de elbiler, som kommunen skal afprøve i løbet af de næste uger. Efter åbningstalen vil det være muligt for besøgende på messen at få en prøvetur i elbilen.

Læs mere om messen og find program på Assens Kommunes hjemmeside: www.assens.dk .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094