23948sdkhjf

Kemp & Lauritzen vinder teknikopgave på Sjællands sygehuse

Landets største teknikentreprenør Kemp & Lauritzen har vundet udbuddet på indendørs mobildækning for sygehusene i Holbæk, Roskilde, Slagelse, Næstved og Nykøbing Falster.

Med aftalen ønsker Region Sjælland at give både personalet, patienter, pårørende og øvrige brugere af sygehusene de bedste betingelser for en optimal og stabil operatør-uafhængig mobildækning på alle sygehusenes indendørsarealer.

- På vores sygehuse håndterer vi akutte, alvorlige og i nogle tilfælde livskritiske situationer. Derfor er det altafgørende, at vi har en optimal mobildækning, og at vi har adgang til HelpDesk, fjern-afhjælpning og on-site fejlafhjælpning indenfor definerede tidsfrister hele døgnet. Disse krav i udbuddet imødekommer Kemp & Lauritzen, udtaler Jannie Klang fra Region Sjælland i en pressemeddelelse.

Kemp & Lauritzens har gennem flere år haft et fokus på løsninger indenfor indendørs mobildækning – hvor uddannelse, medarbejdercertificeringer og investering i udstyr og software har gået hånd i hånd med udvikling af processer og procescertificeringer.

Til trods for global chips-mangel og globale logistikudfordringer er hovedparten af centraludstyr, decentralt udstyr, kabler, antenner m.m. allerede landet på sygehusene, og selve implementeringen er i gang.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.109