23948sdkhjf

Renovering foran planen trods benspænd

Uforudsete forhindringer som asbest, PCB, bly i gammel maling og skimmelsvamp til trods er E. Pihl & Søn et halvt år forud for tidsplanen på et renoveringsprojekt i Holbæk.
Det er ikke ualmindeligt, at fund af asbest, PCB og skimmelsvamp forsinker et renoveringsarbejde. I Agervang-Engvang, et stort almennyttigt boligbyggeri i Holbæk, har Pihls renoveringsteam imidlertid formået at styre renoveringen sikkert gennem alle faser, så man nu er forud for tidsplanen.

Undervejs i processen har beboere kun været genhuset i ca. to måneder, og de nye badeværelser er udført på blot syv uger. Det er væsentligt kortere tid end man kan forvente, når renoveringen udsættes for så mange ”benspænd” undervejs, som det har været tilfældet i Holbæk.

-Det er aldrig rart at skulle undvære sit badeværelse eller at blive genhuset. Vi har derfor haft ekstra fokus på at nedbringe generne for beboerne, også selvom det viste sig, at vi måtte fjerne både asbest, PCB, bly og skimmelsvamp, inden vi kunne komme i gang med den egentlige renovering. Men det er lykkedes, udtaler projektchef Michael Bødker, E. Pihl & Søn A.S.

Stort løft til kvarteret
Agervang-Engvang er opført i 1970’erne, og boligblokkene var temmelig nedslidte, da det almene boligselskab Lejerbo besluttede at renovere komplekset.

- Renoveringen har givet kvarteret et vældigt løft, og vi håber, at bygherre og lejerne er lige så tilfredse med resultatet og de nyrenoverede boliger, som vi er. Håndværkerne har gjort en stor og flot indsats, siger Michael Bødker, E. Pihl & Søn A.S.

For at fejre det fremskredne renoveringsarbejde i Agervang-Engvang afholdes en fest i bebyggelsen den 1. juni 2012.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082