23948sdkhjf

Vinder af legeplads i Bjerringbro fundet

Ved Anlægget i Bjerringbro går firmaet Elverdal snart i gang med at anlægge en ny legeplads. Elverdal blev udpeget som vinder af licitationen tidligere på året.
I løbet af de kommende to uger går arbejdet med at anlægge en legeplads ved Anlægget i Bjerringbro i gang. Legepladsen bliver opført af firmaet Elverdal, som vandt den kommunale licitation i foråret 2012. Legepladsen forventes at være klar til at tage i brug inden skolernes sommerferie.

I licitationen er der lagt vægt på, at legepladsen skal være af god kvalitet og tilpasse sig nærområdet med parken og de tilstødende boliger.

Legepladsen bliver udformet som et organisk formet anlæg, der indbyder til fysisk leg, udvikler børns motoriske udvikling og stimulerer sanserne. Viborg Kommune har lagt vægt på et kreativt forslag med arkitektoniske kvaliteter i forhold til udformning og materialernes sammenspil.

Bevillingen til projektet ved Anlægget i Bjerringbro er på 543.000 kr. Penge, som Teknisk Udvalg i Viborg kommune bevilligede på et møde den 2. november 2011.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079