23948sdkhjf

HusCompagniet nyder godt af nedrivningsboom

Hele 70 procent af HusCompagniets nye huse på Sjælland er i år opført efter en nedrivning. Den nye tendens får virksomheden til at udvide med ny afdeling i Lyngby.
Danskerne er i stigende grad begyndt at få øjnene op for fordelene ved at udskifte det gamle, energislugende hus med et nyopført og mere energivenligt et af slagsen.

Det mærker man hos HusCompagniet, hvor hele 70 pct. af kunderne på Sjælland i år vælger at blive boende på samme adresse og skifte huset ud – i stedet for at lede efter en tom byggegrund.

Store forventninger – over hele landet
Og markedet for denne type byggeløsninger ventes at vokse markant de kommende år, vurderer adm. direktør Steffen Baungaard.

Han peger på kombinationen af fortsat stigende energiudgifter samt det faktum, at en stor del af boligerne fra 1960'erne og 1970'erne ikke længere lever op til boligejernes ønsker. Hertil kommer, at jo tættere man ønsker at bo på de største byer, desto sværere er det at finde ledige byggegrunde:

- Vi oplever voldsom interesse for at erstatte de gamle huse med nybyggede, energivenlige huse på Sjælland, hvor markedet for alvor har taget fat det seneste år. Mangel på ledige byggegrunde med den rette beliggenhed og god økonomi i at skifte huset ud får flere og flere til at vælge denne løsning. Og vi har meget store forventninger til dette marked fremover – ikke mindst omkring København – men også på landsplan, siger direktøren.

Træder på speederen
De store forventninger til nedrivningsmarkedet får nu HusCompagniet til at åbne en ny afdeling i Lyngby, der skal fokusere på husmarkedet omkring hovedstaden, hvor HusCompagniets nye serie af huse i et, halvandet eller to plan allerede har mødt stor interesse fra boligejerne.

Salgschef Henrik Breinbjerg skal lede den nye afdeling i Lyngby, og han er overbevist om, at den store interesse for nedrivninger og nyopførsel kan vokse sig til et stort marked for HusCompagniet.

- Der er en enorm efterspørgsel efter den nye planserie, og det er den store interesse der gør, at vi nu træder på speederen og kaster os over dette vildt interessante marked, siger Henrik Breinbjerg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078