23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til byggebranchen, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Blue Vision A/S
Martin Blædel er indtrådt i bestyrelsen hos Blue Vision A/S (kilde: Jyllands-Posten).

Blue Vision A/S er et dansk børsnoteret ejendomsselskab med en ejendomsportefølje bestående af udlejningsejendomme og udviklingsprojekter.

Børge Mogensen Tegnestue ApS
Peter Mogensen er indtrådt som direktør for Børge Mogensen Tegnestue ApS i stedet for Alice Klüwer Mogensen (kilde: BIQ.dk).

Dansk Almennyttigt Boligselskab
Peter Berg Nellemann er blevet valgt som næstformand for Dansk Almennyttigt Boligselskab i stedet for Gurli Nielsen. Derudover blev Steen Johansen og Ole Ekenberg genvalgt til bestyrelse, mens Michael Judge og Lars Pedersen blev nyvalgt i stedet for Marianne Benjovitz og Gurli Nielsen.

DAB er et af Danmarks største almene boligselskaber.

Det Tekniske Sikkerhedsråd
Direktør i DS Håndværk & Industri, Jani Lykke Methmann, er indtrådt i Det Tekniske Sikkerhedsråd i stedet for Niels Jørgen Hansen.

Det Tekniske Sikkerhedsråd er det sagkyndige, rådgivende bagland for Sikkerhedsstyrelsen, som er den offentlige myndighed, der arbejder med teknisk sikkerhed inden for el, gas, vvs, kloak, fyrværkeri og generel produktsikkerhed.

DI Handel
Sigurd Leth, administrerende direktør hos EFG Bondo A/S og Claudio Christensen, corporate sales and marketing director hos Solar A/S er indtrådt i DI Handels bestyrelse.

På branchefællesskabets generalforsamling var der endvidere genvalg af Christian B. Lund, administrerende direktør hos Sanistål A/S som formand og Lars Hansen, administrerende direktør hos Stark CA.

Læs også: Ny udfordring til Solar-direktør

Lindpro A/S
Michael Sloth Højgaard er indtrådt i bestyrelsen hos Lindpro A/S i stedet for Peter Kaas Hammers (kilde: BIQ.dk).

Lindpro er en af Danmarks største el-installatørvirksomheder med hovedafdeling i Glostrup og 23 afdelinger fordelt over hele landet og organiseret i fem regioner.

NCC Property Development A/S
Rikke Hoffensetz Andresen er blevet ansat som chefjurist hos NCC Property Development A/S (kilde: Børsen).

NCC Property Development A/S er et projektudviklingsselskab, der er rettet mod køb af hele områder eller unikt beliggende ejendomme med henblik på udvikling af erhvervsejendomme til kontor-, retail- eller logistikformål.

Palsgaard Gruppen
Virksomheden har ændret sin organisation og oprettet to nye divisioner; Palsgaard Spær og Taasinge Elementer. Spærdivisionen ledes af divisionsdirektør Keld Moesgaard og elementdivisionen af divisionsdirektør Lauritz Rasmussen.

Læs også: Ny strategi hos Palsgaard Gruppen

A/S Peder Nielsen Beslagfabrik
Erik A. Skov fratræder den 1. august stilling som administrerende direktør hos A/S Peder Nielsen Beslagfabrik (PN Beslag). Stillingen overtages midlertidigt af direktør Carsten Jensen, indtil en afløser er fundet.

Læs også: PN Beslag skal have ny direktør

Pro Tec Vinduer A/S
Nikolaj Haulrik er fratrådt stillingen som direktør hos vinduesproducenten i Holstebro. Han afløses af Mona Sloth Nielsen, der er salgs- og marketingdirektør hos Inwido Denmark.

Pro Tec Vinduer er ejet af Inwido-koncernen.

Læs også: Direktørskifte hos Pro Tec

YIT A/S
Peter Rafn er blevet udnævnt til ny administrerende direktør for YIT A/S. Han kommer fra en stilling som administrerende direktør hos NetDesign A/S.

Læs også: Ny adm. direktør hos YIT

Aarup El-service
Jesper Timming overtager ejerskabet pr. 1. juni 2012. Han driver også G.E.Electric i Tomemrup og Juhl’s el i Gelsted.

Læs også: Ny ejer bag Aarup El-service
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079