23948sdkhjf

Byggemodning rykker vej til Skejby

Fra uge 23 må bilister køre ad en ny, midlertidig Herredsvej bag Aarhus Universitetshospital i Skejby.
I forbindelse med byggemodningen af områderne for Det Nye Universitetshospital er det blevet besluttet at forlægge Herredsvej midlertidigt.

Det sker den 7. eller 8. juni 2012. Her bliver den eksisterende vej lukket ned og bilisterne derefter gelejdet ind på den nye vej. Det skulle ske stille og roligt og uden gener for trafikken.

Entreprenør M. J. Eriksson A/S vil herefter begynde at bryde den eksisterende Herredsvej op, så der kan etableres ledningsgrave på området.

Ny vej slår ring om DNU
Man forventer, at jorddumperne, der transporterer jord fra den ene side af vejen til den anden, vil kunne begynde at benytte den nye tunnel under Herredsvej i uge 24 2012. Det sikrer, at bilisterne bliver mindst muligt generet af jordflytningen, da jorddumperne ikke længere vil krydse vejen.

Læs mere om den nye tunnel i: Entreprenøren redder trafikken med tunnel .

Den 6. juni 2012 skal Byrådet i Aarhus Kommune tage stilling til lokalplanen i området. Lokalplanen skal sikre opførelsen af en ny Herredsvej, som vil blive etableret i en ringstruktur nordvest for hospitalet. De to første spor på den nye vej er klar til bilisterne fra december 2013, og vejen udvides til fire spor i 2014. Navnet på den nye forlagte Herredsvej bliver Paludan-Müllersvej.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078