23948sdkhjf

AGF vil investere 100 millioner i nyt stadion

Mens seks forskellige arkitektfirmaer er i færd med at slå de streger, de håber skal være Aarhus' nye fodboldstadion, trykker fodboldklubben AGF nu endnu hårdere på investeringsknappen i projektet.

I en pressemeddelelse skriver superligaklubben, at man er klar til at investere 100 mio. kr., i stedet for de tidligere lovede 50 mio. kr., i det nye stadionprojekt i Marselisborgskovene i Aarhus.

- AGF har i over 100 år haft hjemmebane for enden af Stadion Allé, og vi vil gerne bidrage til, at byen får et stadion i international topklasse, siger Lars Fournais, bestyrelsesformand i klubben, i pressemeddelelsen.

- Og som vi også tidligere har meldt ud, så skal de millioner, vi tilfører, primært øremærkes topmoderne VIP- og konferencefaciliteter.

Intet er ændret

At klubben er klar til at fordoble investeringen i projektet betyder dog ikke, at noget er ændret, i forhold til hvor projektet står lige nu.

- Det er vigtigt at understrege, at vi endnu ikke har en endelig aftale på plads med Aarhus Kommune, understreger Lars Fournais.

- Med de 100 mio. kr., vi er villige til at skyde ind i projektet, følger naturligvis nogle betingelser, og der er stadig flere centrale forhold, som er uafklarede.

- Blandt andet i forhold til den fremtidige driftsmodel, og hvordan vi løser udfordringen med at afvikle vores kampe, mens byggeriet er i gang.

Som nævnt er seks arkitektfirmaer med i konkurrencen om at tegne det nye stadion, der i mange år har været et tema i Aarhus.

/ritzau/

Kommenter artiklen (1)
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.141