23948sdkhjf

Rejsegilde på sidste etape af skoleudbygning

Sidste del af det nye specialklasseafsnit på Parkvejens Skole i Odder har netop fejret rejsegilde. Afsnittet kan tages i brug til september.
Gennem de seneste år har Odder Kommune udbygget Parkvejens Skole, dels med et læringscenter, dels med et nyt afsnit til specialklasser. Fredag blev der så fejret rejsegilde på sidste del af specialklasseafsnittet.

Borgmester Elvin J. Hansen åbnede rejsegildet, der havde deltagelse af håndværkere, arkitekt Allan Pedersen fra ArkiPartners, børn fra specialklasserne og repræsentanter fra skole og skolebestyrelsen.

Det nye specialklasseafsnit omfatter i alt 479 m², hvoraf de 225 m² er helt nye, og foruden nye undervisnings- og samlingslokaler rummer det nye afsnit et sansemotorisk rum og et køkken/natur-værksted.

Lokalt islæt
Det lokale arkitektfirma ArkiPartners, der har stået for udformningen af det nye byggeri i overensstemmelse med skolens ønsker om, at eleverne skal have mulighed for at kunne gå afsides og fordybe sig, og blandt nyskabelserne er et særligt "uderum", der er tænkt som en mulighed for "at bryde grænserne mellem ude og inde".

Færdiggørelsen af byggeriet strækker sig henover sommeren, og elever og lærere ventes at kunne rykke ind i begyndelsen af september. Byggeriet har kostet ca. 6,6 mio. kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109