23948sdkhjf

Nordjysk entreprenør kom pænt ud af 2011

Fremgang på både top- og bundlinje har sikret Arne Andersen Vrå A/S sit bedste resultat siden 2007.
Entreprenørvirksomheden Arne Andersen Vrå har præsteret sorte tal hele vejen gennem krisen, og 2011 blev ingen undtagelse. Her lykkedes det nemlig at skabe det bedste resultat siden 2007. Dengang blev det til et plus på 9,1 mio. kr. efter skat.

2011 sluttede med et overskud på 6,5 mio. kr. mod 5,2 mio. kr. året før. Driftsresultatet blev mere end fordoblet fra 5,2 til 11,6 mio. kr., og afkastningsgraden blev på den baggrund øget fra 3,4 % til 6,7 %.

- Selskabet har haft et acceptabelt aktivitetsniveau, og under de givne markedsvilkår anses årets resultat for tilfredsstillende, skriver ledelsen i sin beretning.

Hos Arne Andersen Vrå har man haft et særligt fokus på balancestyring, og efter regnskabets afslutning pr. 31. december 2011 er det lykkedes at nedbringe balancesummen væsentligt gennem salg af grunde og bygninger til videresalg.

Store projekter i Aalborg og Sæby
Her i 2012 arbejder Arne Andersen Vrå på et par interessante projekter. I Aalborg, i kvarteret ved kulturbyggerierne Nordkraft og Musikkens Hus, opføres projektet ”Østerbro Brygge”. Det rummer en god blanding af familieboliger, ungdomsboliger, restaurant, dagligvarebutik samt p-kælder i to etager,

I Sæby er Arne Andersen entreprenør på 84 almene boliger, som opføres for Frederikshavn Boligforening. Projektet, der rummer nogle af landets første allergivenlige og røgfrie almene boliger, gennemføres over to etaper, hvoraf den første skal stå færdig i sommeren 2012, den anden i foråret 2013.

Generelt betegner ledelsen selskabets ordrebeholdning som tilfredsstillende, og man forventer på den baggrund et nyt, positivt driftsresultat for regnskabsåret 2012.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094