23948sdkhjf

Gazelle-virksomhed klar til fest i Aalborg

Prins Joachim står i spidsen for en festlig indvielse af det nye rovdyranlæg i Aalborg Zoo på grundlovsdag. Uno Koncept har leveret publikumsfaciliteterne.
Afløseren for Aalborg Zoos gamle rovdyranlæg fra 1970 er et meget moderne anlæg med forskudte hegn, indkig, rundinger og skæve vinkler.

Intentionen har været at gøre besøget langt mere inspirerende for publikum, som bliver ført over og under jordniveau via junglestier og gangbroer.

Blandede materialer
Hos Uno Koncept, som forhandler legeredskaber, multibaner og udendørs fitness, er man stolte over at have bidraget til projektet med blandt andet udkigshytter og gangbroer.

- Det er en virkelig spændende opgave at levere produkter, der er så specielt tilpasset en eksotisk opgave som et rovdyranlæg i en zoologisk have, siger Kenneth Lyngsøe, direktør for Uno Koncept med hovedkontor i Solrød.

- Vi har virkelig fået lov til at blande materialerne, så der indgår for eksempel pudset robinietræ, stålhegn, kunstige klipper og glas i løsningen, siger direktøren, hvis virksomhed blev kåret som gazelle i 2010 og 2011.

I Aalborg Zoo ser man med spænding frem til at præsentere det nye anlæg for publikum. Anlægget skal blandt andet danne ramme for truede dyrearter som den asiatiske løve, den sibiriske tiger og Sumatra-tigeren. Dyrene får ikke alene mere tidssvarende omgivelser, men også betydeligt mere plads.

H.K.H. Prins Joachim fortager den officielle åbning af rovdyranlægget den 5. juni fra klokken 12.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079