23948sdkhjf

BIM-Camp 2012 med internationale ambitioner

Der er rift om pladserne, når danske og udenlandske parter i juni deltager i BIM-Camp 2012. Her får kreativiteten frit spil i en dyst om digitalt byggeri og fremtidsscenarier.
Godsbanen i Århus danner i dagene 25.-28. juni rammen om BIM-Camp 2012, når det digitale sommertræf afholdes for fjerde gang.

Som hidtil er Campen arrangeret af Teknologisk Institut, Byggeriets Match og Kunstakademiets Arkitektskole samt en række sponsorer, der ønsker at støtte op om den digitale udvikling i byggebranchen.

På Campen har konstruktører, arkitekter, ingeniører, studerende og andre professionelle parter i byggeriet mulighed for at erhverve sig de nyeste digitale kompetencer og blive inspireret af oplægsholdere og eksperter på både dansk og engelsk.

Arrangørerne forventer, at både danske og udenlandske deltagere griber denne enestående chance for at få et indblik i den nyeste software, afprøve det i praksis og forstå, hvorfor simuleringsværktøjer er afgørende for fremtidens byggebranche.

Læring, innovation og fremtiden for byggeriet
Temaet for BIM-Camp 2012 er læring, innovation og fremtidsscenarier for byggeriet med BIM, ligesom social netværksdannelse vægtes højt. Deltagerne får her chancen for at lære af hinanden og blive inspireret af oplæg om innovation og effektiv BIM-implementering, konceptuelt design og BIM, udveksling af data i BIM m.m.

Den nye viden skal omsættes til innovative idéer i grupper, hvor deltagerne arbejder med specifikke fremtidsscenarier baseret på en case, som de vælger ud fra egne kompetencer og interesser. Grupperne vil desuden få tildelt en ekspert, der kan hjælpe dem med deres innovative løsningsforslag.

Alle deltagere har altså mulighed for at vælge det område, som de mener, er mest interessant og brugbart i deres fremadrettede arbejde.

Åben konferencedag for alle
BIM-Camp bliver i år afsluttet med gruppernes præsentationer af løsningsforslagene og en åben konference for alle, der ønsker at høre oplæg af danske og udenlandske guruer inden for arkitektur og konstruktion. På BIM-konferencen vil der om eftermiddagen være stande og showrooms, som giver et spændende indblik i fremtidens byggebranche.

Traditionen tro vil Campen blive afsluttet på behørig vis med middag og fest, hvor vinderne vil blive kåret og belønnet med præmier til en værdi over 100.000 kr.

Læs mere på www.bimcamp.blogspot.com
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079