23948sdkhjf

Østjysk entreprenør bygger 117 boliger i ny bydel i Aarhus

Der er gang i byggekranerne i Aarhus, hvor entreprenør- og udviklingsselskabet Casa melder sig banen med endnu et boligprojekt. Denne gang på Arresøvej 8-12 i Risskov, hvor der skal bygges 117 boliger på i alt 6.900 kvm inklusive kælder og parkeringskælder. Projektet DGNB-certificeres.

Det skriver entreprenørselskabet i en pressemeddelelse.

Fakta: Arresøvej 8-12 

Ejendomsudvikler: Casa

Totalentreprenør: Casa

Investor: Pareto Securities

Arkitekt: Aart Architects

Ingeniør: Rønslev

Byggeperiode: Q1 2022 – Q2 2023

Casa har udviklet projektet i samarbejde med Aart Architects og har Rønslev med som ingeniør. Det færdige projekt er solgt til et projektselskab etableret af Pareto Securities.

Strategisk sats

Casa har satset strategisk på at udvikle nøglefærdige projekter, hvor entreprenørfirmaet står for alle dele af udviklingsarbejdet fra køb af grund til udførelse af byggeri.

Forretningsmodellen har vist sig attraktiv for nogle investorer, lyder det fra Torben Modvig, adm. direktør i Casa, med henvisning til samarbejdet med Pareto Securities

Arresøvej ligger i et gammelt erhvervsområde mellem Grenåvej og Lystrupvej, som er under udvikling til en, lille bydel beliggende godt to kilometer fra Bellevue Strand og seks kilometer fra det mere centrake Aarhus. Området vurderes således at være interessant for studerende, singler og børnefamilier. 

Casa-byggeriet er igangsat og forventes færdiggjort i foråret 2023.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109