23948sdkhjf

Dansk tegnestue sælger en tredjedel til internationalt partnerskab

Det kendte danske arkitekfirma Gehl er optaget som medlem i det internationalt partnerskab kyu Collective efter et salg af 30 pct. af Gehls anparter til kyu. Det meddeler selskabet i en pressemeddelelse.

Kyu, som hører under japanske Hakuhodo DY Holdings og har hovedkontor i New York, består af 11 kreative, globale virksomheder, der – med egne ord - i fællesskab ønsker at adressere verdens største udfordringer gennem kreative løsninger. 

Gehl, der i dag har kontorer i København, New York og San Francisco, har i to årtier arbejdet med byudvikling og urban design i byer verden over og opnået global anerkendelse for sin ‘people first’-tilgang. 

Om kyu Collective

Kyu er en strategisk driftsenhed i Hakuhodo DY Holdings Inc. (HDY). Den blev oprettet i maj 2014 for at hjælpe med at drive den kontinuerlige forbedring af specialisering og innovation i Hakuhodo DY Group.

Kyu Collective har hovedkvarter i New York, og dets medlemsvirksomheder omfatter Atöyle, BEworks, C2, Gehl, Godfrey Dadich Partners, IDEO, Kepler Group, Public Digital, RedPeak, Sid Lee og SYPartners.

– Gehl og kyu har fælles tankegang og syn på behovet for forandring, og vi har i flere år arbejdet hen imod et partnerskab. I Gehl arbejder vi med byudvikling med den menneskelige dimension i centrum, og det menneskeorienterede syn og tilgang deler vi med kyu, udtaler Helle Søholt, adm. direktør og stiftende partner i Gehl i pressemeddelelsen.

– Vores ‘people first’-tilgang er en niche, vi har skabt og er førende indenfor, og det er også derfor, vi ikke måler os med arkitektfirmaer, for vi opererer med store byudviklingscases - og ikke traditionel arkitektur, tilføjer hun.

Siden 2014 har kyu Collective investeret kraftigt i kreative virksomheder, der har kompetencerne til at udforske og udvikle løsninger til fremtidens globale samfund. Som en del af partnerskabet i kyu, skal Gehl med sin ‘people first’-tilgang i byudvikling bidrage til udviklingen af fremtidens bæredygtige samfund.  

– Gehls unikke tilgang og evne til at forstå menneskelig adfærd i det offentlige rum er et stort aktiv for kyu. Det offentlige rum er fundamentet, der holder vores samfund sammen, og vi er nødt til at udvikle vores bedste ideer for at katalysere sociale og miljømæssige forandringer, udtaler Farah Ramzan Golant, præsident i kyu Collective, blandt andet om det nye samarbejde.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094