23948sdkhjf

Centerprojekt i Holte går til NCC

NCC er blevet udpeget som vinder af totalentreprisekonkurrencen om et nyt aktivitets- og støttecenter i Holte.
Det bliver NCC, der skal stå i spidsen for opførelsen af det nye aktivitets- og støttecenter ved Piils Skov i Holte. Som del af centret er også 26 boliger.

Bedømmelsesudvalget har netop udpeget forslaget fra NCC som vinder af totalentreprisekonkurrencen.

Entreprenøren har knyttet Cubo Arkitekter a/s, Force4 Architects aps, Alectia a/s og landskabsarkitektfirmaet Sansehaver.dk til opgaven.

Høj kvalitet tilpasset omgivelserne
- Vi har valgt et projekt, der utroligt overbevisende tilpasser sig de smukke omgivelser. Ud over det udmærker NCC’s forslag sig særligt ved at være enkelt og moderne i sit udtryk og ved en meget høj funktionel kvalitet. Med den foreslåede indretning opnås der stor fleksibilitet i anvendelsen af lokaler og god synergi mellem de funktioner, som huset skal rumme – nemlig aktivitets- og støttecenter for borgere med særlige behov og 26 boliger til samme målgruppe, siger Erik Fabrin, borgmester i Rudersdal og formand for bedømmelsesudvalget om NCCs projektet.

Bebyggelsen vil fremstå som tre særskilte huse i tre etager på en base i én etage. Bygningen opføres i betonelementer med hvidpudsede facadetegl, med ”indbyggede” altaner og flade tage. Taget over bygningsbasen udføres som grønt tag med beplantning, hvilket formidler overgangen mellem plænen foran og skoven bag bygningen.

Energirigtigt byggeri
Bebyggelsen opføres i lavenergiklasse, og bidrager dermed til opfyldelse af kommunens klimapolitiske målsætninger om energirigtigt byggeri og reduktion af CO2-udledning. Energimålet nås ved en kombination af effektiv isolering og installationer med lavt energiforbrug. Som supplement hertil får bygningen et solcellepanel på ca. 40 m² på taget.

Forvaltningen optager nu forhandlinger med NCC Construction A/S om mulig realisering af projektet, hvorefter det skal behandles af Kommunalbestyrelsen efter sommerferien.
Læs mere om: NCC
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109