23948sdkhjf

Royal indvielse af anlæg med bid i

Grundlovsdag åbnede Aalborg Zoos nye rovdyranlæg til 22 mio. kr. Begivenheden havde tiltrukket 7.000 gæster.
Åbningen af Aalborg Zoos nye rovdyranlæg til tigre og løver blev et stort tilløbsstykke. Ikke færre end 7000 mennesker havde valgt at bruge dagen i selskab med H.K.H Prins Joachim og alle dyrene i Zoo.

Anlægget blev officielt indviet af H.K.H Prins Joachim, men også Direktør Henrik Johansen, Aalborgs borgmester Henning G Jensen og Britta Graae fra Det Obelske Familiefond var på talerstolen for at lykønske med det ny anlæg.

Arbejder på masterplan for fremtidig udvikling
Anlæggets samlede budget er på 22 millioner kroner og er finansieret via en donation på 12 millioner fra Det Obelske Familiefond samt donationer fra Villum Fonden, Augustinus Fonden, Aalborg Zoos sponsorklub og Aalborg Kommune.

- Vi er fantastisk glade for det nye anlæg og er sikker på det bliver et stort aktiv for os i fremtiden. Vi nyder øjeblikket, men ved dog godt at vi er nødt til hele tiden at udvikle os. Vi er derfor allerede nu i gang med en masterplan, så vi sikrer, at vi kan have en af landets førende zoologiske haver i Aalborg i mange år frem i tiden, siger Henrik Johansen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078