23948sdkhjf

EM med toptrimmede toiletter

Tilskuerne til EM i Polen og Ukraine stifter bekendtskab med toiletløsninger fra Duravit, som flere steder var stadionarkitekternes foretrukne leverandør.
Op til fodbold EM 2012 i Polen og Ukraine har aller stadions været igennem en gennemgribende modernisering. Og det er ikke bare de danske fodbolddrenge, der kan glæde sig over nye, toptrimmede bade- og toiletforhold. Det samme kan de danske tilskuere.

På alle stadiontoiletter kan fans opleve toiletløsninger, med inventar fra den store leverandør Duravit, som har vist sig at være stadionarkitekternes foretrukne leverandør. Blandt andet på grund af den kvalitet, fokus på hygiejne og design.

Samarbejde med designere
De forskellige produktserier fra Duravit spiller sammen med det stramme og enkle design, der går igen på alle stadion. Vægge, gulve og lofter er fortrinsvist holdt i sorte, grå og hvide toner, der sammen med de store flader åbner rummene op og skaber et moderne og rent udtryk.

Duravit arbejder bl.a. også sammen med verdensberømte designere som franske Philippe Starck. Og netop Phillip Starcks produktserie, Starck 3, er en af de designserier fra Duravit, som fodboldfansene kan nyde under EM.

Fodboldfans, der er så smarte at time deres trang, så de undgår lange køer til toiletterne, kan sågar ende med at blive en ganske fornøjelig og visuel oplevelse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078