23948sdkhjf

Nyt kapitel i områdefornyelsen i Hedehusene

Indretning af et indbydende byrum er næste etape i områdefornyelsen i Hedehusene.
Etableringen af det nye kulturhus ved Hedehushallen betyder, at parkeringspladsen foran hallen skal udvides og anvendes til forskellige former for street-games mv., når arealet ikke anvendes til parkering.

- Vi lægger stor vægt på, at det nye byrum ved Hedehushallen bliver fleksibelt, så det kan bruges til mange forskellige aktiviteter og af forskellige brugergrupper. Det vil give et levende byrum, siger Jens Bjerge, formand for områdefornyelsens styregruppe og formand for Hedehusene Idrætscenter.

Det nye byrum forventes at stå færdigt til foråret 2013 og er del af Høje-Taastrup Kommunes områdefornyelse i Hedehusene.

Indbydende bindeled
Pladsen er i dag et vigtigt bindeled mellem Hedehusene Bypark, Charlottekvarteret og det grønne område syd for Charlotteskolen. I fremtiden bliver pladsen også et bindeled til den kommende nye bydel i Hedehusene, Gammelsø.

Fra området går der en hovedsti under jernbanen til Gammelsø-området. Derfor et det vigtigt, at pladsen byder pænt velkommen til Hedehusene, og at den bliver et trygt og levende byrum for de mange mennesker, der allerede i dag har deres gang i området.

Høje-Taastrup Kommune gennemfører frem til 2016 en områdefornyelse i Hedehusene.
Der er afsat 12 mio. kr. til indsatsen - 4 mio. kr. fra staten og 8 mio. kr. fra Høje-Taastrup Kommune. Pengene kan bruges til at forny gader og veje, torve og pladser og til sociale eller kulturelle aktiviteter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094