23948sdkhjf

Aarhus-tegnestue opruster i København med erfaren direktør

Arkitektvirksomheden Cebra øger sit fokus på hovedstadsregionen med ansættelsen af Lisbeth Nørskov Poulsen, som d. 1. marts 2022 tiltræder som director på Cebras kontor i København.

Det skriver tegnestuen med hovedkontor i Aarhus samt afdelinger i København og Abu Dhabi i en pressemeddelelse.

Efter 10 år hos Freja Ejendomme, blandt andet som udviklingsdirektør, skal Lisbeth Nørskov Poulsen stå i spidsen for arkitektvirksomhedens kontor og aktiviteter i hovedstadsregionen. 

– Det er en central del af vores strategi at komme endnu tættere på vores kunder, projekter og samarbejdspartnere i denne region. Derfor er det et vigtigt og naturligt skridt at få Lisbeth med på holdet, fortæller Kolja Nielsen, partner og adm. direktør i Cebra, i pressemeddelelsen. 

Kort om Lisbeth Nørskov Poulsen 

Lisbeth Nørskov Poulsen har siden 2011 været ansat hos Freja Ejendomme – de sidste knap fem år som udviklingschef - efter flere år som selvstændig arkitekt- og planlægningskonsulent.

Hun er uddannet arkitekt fra Det Kongelige Akademi i 2002.

Udover at stå for den daglige ledelse af kontoret i Kødbyen, der blev indviet i 2021, skal Lisbeth Nørskov Poulsen spille en central rolle i forhold til at opsøge, udvikle og drive arkitektfirmaets projekter i København.    

– Hun har en værdifuld indsigt og en god forståelse for de processer og prioriteter, der ligger hos blandt andet udviklere, investorer og offentlige samarbejdspartnere fra hele landet. Desuden har hun en baggrund som arkitekt, hvilket gør, at hun har en stor forståelse for Cebras virke og vores vision om at skabe smuk, brugbar og stimulerende arkitektur, der gør en positiv forskel for brugere, bygherrer og samfundet som helhed, siger Kolja Nielsen.

Han påpeger desuden, at ansættelsen også er et led i Cebras strategi om løbende at øge sin tilstedeværelse i de øvrige nordiske lande. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Nordjyske træhandlere passerer den halve milliard og deler millioner ud til holdet
Kurator peger på to hovedårsager til entreprenørkonkurs
Malmos styrker ledelsen: Er hentet samme sted som direktøren
Underskud hos OBH: Sådan vil direktør gør firmaet til et af branchens bedste
Institut for Menneskerettigheder vil af med nøgenkalendere på arbejdet
Skanderborg på vej med hovedentreprise på børnehus til 50 millioner
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Wood Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Mester Tidende
Licitationen
Nordiske Medier DK

Send til en kollega

0.141