23948sdkhjf

Aarhus-tegnestue opruster i København med erfaren direktør

Arkitektvirksomheden Cebra øger sit fokus på hovedstadsregionen med ansættelsen af Lisbeth Nørskov Poulsen, som d. 1. marts 2022 tiltræder som director på Cebras kontor i København.

Det skriver tegnestuen med hovedkontor i Aarhus samt afdelinger i København og Abu Dhabi i en pressemeddelelse.

Efter 10 år hos Freja Ejendomme, blandt andet som udviklingsdirektør, skal Lisbeth Nørskov Poulsen stå i spidsen for arkitektvirksomhedens kontor og aktiviteter i hovedstadsregionen. 

– Det er en central del af vores strategi at komme endnu tættere på vores kunder, projekter og samarbejdspartnere i denne region. Derfor er det et vigtigt og naturligt skridt at få Lisbeth med på holdet, fortæller Kolja Nielsen, partner og adm. direktør i Cebra, i pressemeddelelsen. 

Kort om Lisbeth Nørskov Poulsen 

Lisbeth Nørskov Poulsen har siden 2011 været ansat hos Freja Ejendomme – de sidste knap fem år som udviklingschef - efter flere år som selvstændig arkitekt- og planlægningskonsulent.

Hun er uddannet arkitekt fra Det Kongelige Akademi i 2002.

Udover at stå for den daglige ledelse af kontoret i Kødbyen, der blev indviet i 2021, skal Lisbeth Nørskov Poulsen spille en central rolle i forhold til at opsøge, udvikle og drive arkitektfirmaets projekter i København.    

– Hun har en værdifuld indsigt og en god forståelse for de processer og prioriteter, der ligger hos blandt andet udviklere, investorer og offentlige samarbejdspartnere fra hele landet. Desuden har hun en baggrund som arkitekt, hvilket gør, at hun har en stor forståelse for Cebras virke og vores vision om at skabe smuk, brugbar og stimulerende arkitektur, der gør en positiv forskel for brugere, bygherrer og samfundet som helhed, siger Kolja Nielsen.

Han påpeger desuden, at ansættelsen også er et led i Cebras strategi om løbende at øge sin tilstedeværelse i de øvrige nordiske lande. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.128