23948sdkhjf

Lokal entreprenør giver ejendom på Aalborg Havn et løft

En pænere arbejdsplads og lavere varmeregning. Det er præcis, hvad lejerne af en to-etagers kontorejendom på Oliehavnen i Aalborg kan se frem til. Det skriver havnen i Aalborg, Port of Aalborg, i en pressemeddelelse. 

Aalborg-baserede HP Byg står med hovedentreprisen på den omfattende energi- og facaderenovering, der ventes afsluttet inden sommer. Udlejer er Port of Aalborg, der købte ejendommen for få år siden. 

Port of Aalborg, der selv har stået for projekteringen med AK 83 Arkitekter som rådgivere, sendte renoveringsprojektet på den 560 kvm store ejendom i udbud i efteråret 2021, hvor HP Byg løb med projektet. 

- Der er tale om en ældre kontorejendom, og vi har fra start været helt bevidste om behovet for en renovering. Vi er derfor glade for, at projektet nu er undervejs, fortæller Construction Manager i Port of Aalborg, Claus Burgaard, i pressemeddelelsen. 

Farvel til oliefyr – goddag til varmepumpe

Bygningen er oprindeligt opført af et olieselskab, der anvendte den som administrationsbygning. Lokalerne er frem til nu blevet opvarmet via et oliefyr. Som en del af renoveringen erstattes oliefyret af en ny varmekilde, som i samspil med de øvrige renoveringstiltag medfører en positiv effekt på energiforbruget. 

- Vi fjerner blandt andet det gamle oliefyr, udskifter alle radiatorer og installerer samtidig en ny varmepumpe, hvilket i sig selv vil resultere i en mærkbar reduktion på varmeregningen. Derudover udskifter vi vinduer, efterisolerer og laver ny facade og lægger samtidig nyt tagpap på taget. Ejendommens udtryk får med andre ord et markant løft, og det samme gør sig gældende for indeklimaet, siger Claus Burgaard.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095