23948sdkhjf

Aalborg Havn sætter lokal entreprenør til at opføre 10.000 kvm

Hen over sommeren har Port of Aalborg med det lokale firma M. Thomsen Støtt som entreprenør igangsat opførelsen af fem nye lagerhaller, der vil øge havnens samlede lagerkapacitet med næsten 10.000 kvm, på den nye erhvervsudstykning Ankeret. 

De nye haller forventes at stå færdigopført i marts 2023, skriver den nordjyske havn i en pressemeddelelse.

Holder tæller ud over M. Thomsen Støtt som entreprenør også Viborg Ingeniørerne op ingeniørydelser, mens C.F. Møller er tilknyttet som rådgiver.

De nye haller, der opføres efter havnens Harbour Storage-koncept kan rumme de fleste behov for universallager og lettere produktionsfaciliteter.

– Med opførelsen af fem nye lagerhaller udvider vi vores lagerkapacitet markant. Hallerne har en frihøjde på otte meter og er derfor velegnede til fleksible løsninger, som kan op- og nedskaleres samt indrettes efter behov. Samtidig kan de anvendes til mindre produktionsaktiviteter, hvis det ønskes, fortæller Jeppe Faber, som har titel af senior commercial manager, Real Estate hos Port of Aalborg, i pressemeddelelsen.

Foruden at blive nabo til det kommende 4.600 kvm kontorbyggeri C-House, der blev igangsatte sidste år og efter planen står klar i foråret 2023, er lagerhallerne også tæt forbundet med Port of Aalborgs transportcenter, der i disse år udvides med 150.000 kvm.

De nye haller bliver langt fra de første af sin slags i erhvervsområdet i det østlige Aalborg. For at imødekomme det store behov for lagerløsninger har Port of Aalborg i de seneste fire år opført 14.000 kvm universallagerfaciliteter. Senest i 2020, hvor tre tilsvarende haller stod klar.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093