23948sdkhjf

Det sydlige Aalborg skal bindes bedre sammen

Aalborg Kommune vil etablere en tværgående forbindelse i den sydlige del af byen. Forbindelsen skal bindes sammen med motorvejen, en opgave som nu udbydes.
På grund af den stigende byudvikling i Aalborg, og hermed en stigende trafikmængde, vil kommunen etablere en sammenhængende tværgående forbindelse i det sydlige Aalborg. Den skal sammenbinde Hadsund Landevej ved Universitetsområdet i Aalborg Øst med motorvejen og det regionale centerområde City Syd i den sydvestlige del af Aalborg.

I den forbindelsen skal etableres nye vejanlæg i Aalborg Syd, en opgave hvor prækvalifikation til totalentreprise på projektering og udførsel nu er indledt.

Opgaven omfatter udførelse af tilslutningsanlæg til motorvej med tilhørende ramper, paralleveje, rampekryds, betonbroer, stitunnel mv. Arbejdet skal udføres ved eksisterende motorvejstilslutning, og indebærer således fjernelse af de eksisterende rampeanlæg, broer mv.

Ligeledes skal udføres ca. 6 km primærvej med tilhørende sideveje, krydsanlæg, stianlæg, broer og stitunneller. Konstruktionerne skal udføres i beton.

Endeligt skal jernbane over en strækning på ca. 800 m sænkes. En opgave som inkluderer etablering af tæt konstruktion i beton for sikring mod indtrængnig af grundvand.

Mere information om projektet findes på Aalborg Kommune hjemmeside: www.aalborgkommune.dk .

Sidste frist for at afgive bud på entreprisen er den 3. august 2012.

Læs mere under Licitationer her på Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078