23948sdkhjf

Spaden i jorden på nordjysk kræftrådgivning

Opførelsen af Aalborgs nye kræftrådgivning, den ene af syv såkaldte ’Livsrum’, indledes i dag den 18. juni med et første spadestik på byggegrunden tæt ved Aalborg Sygehus Syd.
Tiden er kommet til at tage første spadestik til byggeriet af Aalborgs nye kræftrådgivning. Det sker den 18. juni på Frederik Obels Vej 14 i Aalborg.

Byggeriet sker i samarbejde mellem Kræftens Bekæmpelse, Realdania og Region Nordjylland. Kræftrådgivningen kommer til at ligge i et villakvarter tæt i grænselandet mellem dagliglivet og hospitalet. Huset forventes at stå færdigt i sommeren 2013.

HP Byg, Polyform og Grontmij blev i marts udpeget som vindere af konkurrencen om at tegne og bygge den nye kræftrådgivning i Aalborg .

Bygningen vil udadtil fremstå som fem separate huse, der er forbundet af et overdækket tag. Rummet i midten bliver rådgivningens 'hjerte'.

Spadestikket bliver taget af en bruger af Kræftens Bekæmpelses nuværende kræftrådgivning i Aalborg. Repræsentanter for Kræftens Bekæmpelse, Realdania, Region Nordjylland og Aalborg Sygehus vil knytte et par ord til byggeriets start.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11