23948sdkhjf

Kæmpestilladser til treårige renoveringsopgave

Partnerskab mellem stilladsfirmaer og udlejer bag kæmpestilladser på 27 boligblokke i Gellerup Parken, der får renoveret facader over tre år.
Bag den omfattende renovering af Gellerup Parkens facader ligger en voldsom opgave med stilladsudstyr og logistik. Opbygning og nedtagning af stilladser på den enkelte blok tager faktisk længere tid end selve renoverings- og malerarbejdet.

Derfor kører der en rullende arbejdsproces, hvor stilladsfirmaerne Houlbjerg Stilladser ApS og Kronjyske Stillads ApS opbygger stilladser, der leveres af VMC Pitzner, der også står for leveringen af maskiner og udstyr som eksempelvis seks teleskoplæsere til at håndtere stilladsudstyr samt skurvogne, godshejs, hegn og arbejdsplatforme.

Når stilladserne er opstillet, rykker malerfirmaet Ernst Hansen A/S ind for at renovere og male, og derefter går stilladsarbejdere i gang med at nedtage stilladserne for at flytte dem til en ny boligblok.

Foran tidsplanen
Den rullende proces i Gellerup Parken kører nu på tredje år og forventes afsluttet i efteråret, hvor 27 boligblokke med i alt 90.000 m² facader vil være færdigrenoverede.

- Vi havde ikke stillads nok til denne kæmpe opgave, så vi fik VMC Pitzner med ind over, og det går rigtig godt. Vi er foran tidsplanen og får løst det rigtig fint. Det er en stor opgave, som kræver meget af logistik og håndtering både af stilladsmateriel og det udstyr, der i øvrigt skal bruges til opbygning og nedtagning, og alt det har VMC Pitzner, siger John Houlbjerg fra Houlbjerg Stilladser.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094