23948sdkhjf

Stort arkitektfirma gør byrum og landskab til nyt kerneområde

Byrum og landskab bliver et nyt kerneområde hos arkitektfirmaet Aart, som etablerer et dedikeret team, der skal skabe byrums- og landskabsarkitektur med målbar og mærkbar effekt – i både et socialt, økonomisk og miljømæssigt perspektiv.

Det skriver arkitektfirmaet i en pressemeddelelse.

Med 180 ansatte fordelt på kontorer i Danmark, Norge og Sverige er Aart en landets største, uafhængige arkitektvirksomheder. Ambitionen med det nye byrums- og landskabsteam er ifølge arkitektfirmaet at udvide virksomhedens ydelser og tilbyde en mere helhedsorienteret rådgivning.

– Landskabet og arkitekturen lader sig ikke skille ad. Vi ser det derfor som en naturlig udvikling at etablere byrum og landskab som et specialiseret kerneområde i vores rådgivning. For med vores brede erfaringsgrundlag og tværfaglige forankring kan vi skabe større effekt på tværs af skala og sektorer, udtaler Torben Skovbjerg, stiftende partner og adm. direktør hos Aart, i pressemeddelelsen.

Erfaren landskabsarkitekt i front

I spidsen for teamet er landskabsarkitekt Jens Byriel Kinch med titlen som faglig leder. Han kommer med en lang erfaring fra flere arkitektvirksomheder og har gennem årene oparbejdet en stor viden om samspillet mellem arkitektur, byrum og landskab – og ikke mindst dets effektfulde potentiale. 

– Byrum og landskaber er kraftfulde katalysatorer. Ved at koble livet i og omkring byer og landskaber med sociale, økonomiske og miljømæssige effekter har vi nøglen til at forandre og forbedre vores fælles levesteder, siger Jens Byriel Kinch, faglig leder for Byrum og Landskab, i pressemeddelelsen. 

Byrum- og landskabsteamet har allerede fingrene i flere projekter rundt i landet. Fra Aarhus Universitets kommende campus på Katrinebjerg til Voksenpsykiatrien på Odense Universitetshospital og et nyt boligområde skabt som et moderne parkfællesskab i Ullerødgaard i Kokkedal på Nordsjælland. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096