23948sdkhjf

Fire rådgiverhold i spil, når Hvidovre udvider  skole og lægger planer for hele området

Præstemoseskolen i Hvidovre Kommune står overfor en til- og ombygning samt renovering, så der bliver plads til et ekstra spor, og de eksisterende bygninger indrettes bedre for fremtidens krav.

Projektet er nu nået så langt, at kommunen har prækvalificeret fire teams af arkitekter, ingeniører og andre rådgivere, som kan byde ind på totalrådgivningen. Det bekræfter Lars Plenge, projektleder i Center for Trafik og Ejendomme, Hvidovre Kommune, i en mail til Licitationen - Byggeriets Dagblad.

De fire prækvalificerede teams er:

• Erik Arkitekter, Wissenberg og Opland.

•JJW Arkitekter, Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma og Keingart.

• Mangor & Nagel, Aart Architects, Nerd ArchitectsApS, Dominia og Urbanlab Nordic.

• Sweco Danmark

Hvornår, der er en endelige vinder, kan Lars Plenge ikke oplyse på nuværende tidspunkt.

6 – 7.000 kvm om- og udbygning

Udvidelsen af skolen omfatter en ny skolefløj og en multisal, og den samlede udvidelse forventes at få et bruttoetageareal på cirka 3.600 – 4.000 kvm.

Med udvidelsen kan der flyttes rundt på nogle af de eksisterende funktioner, så skolen er bedre indrettet til fremtidige læringsmiljøer. Områderne, hvor der skal foretages større eller mindre ombygninger og renoveringer, forventes at have et bruttoetageareal på omkring 2.500 – 3.000 kvm.

Som en del af projektet skal der udarbejdes en helhedsplan for hele skolens matrikel inklusive ankomstarealer og parkeringspladser til både biler og cykler, lege- og opholdsområder samt boldbaner. Helhedsplanen skal inddrage matriklen nord for skolen, hvor friluftsbadet og Præstemosehallen er placeret.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141