23948sdkhjf

Opkøb: Svensk kæde styrker dansk fodfæste med næsten-navnesøster

Svenske Byggmax, der i starten af 2021 gik ind på det danske marked, styrker nu sin tilstedeværelse i landet. Det sker med opkøbet af online-baserede Bygmax A/S, der i fjor rundede en omsætning på 93 mio. kr., og ifølge den svenske kæde komplementerer nyerhvervelsen den danske forretning godt.

– Opkøbet af Bygmax A/S er et rigtig godt supplement til vores indtog i Danmark i 2021 og for hele vores e-handelssatsning i Norden, siger Mattias Ankarberg, adm. direktør i Byggmax Group.

Det danske indtog blev sidste år gjort med overtagelsen af Næstved Lavpristræ og kædens fire butikker, men det er ikke mindst onlinehandlen, der ifølge Byggmax har sikret en god start i landet.

– Vores eksisterende danske forretning har udviklet sig rigtig godt i løbet af det seneste år, til dels drevet af stærk vækst i e-handel. Vi har nu adgang til et stort sortiment tilpasset e-handel og lave priser, hvilket giver endnu bedre forudsætninger for fremtidig e-handelsvækst i Danmark og over tid også resten af ​​Norden, siger Mattias Ankarberg.

Købsprisen for Bygmax lyder på maksimalt 45 mio. kr. – heraf udgør de 38 mio. den initiale købspris, mens de resterende 7 afhænger af udviklingen i 2022.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109