23948sdkhjf

Håndværkerbyen i Greve skal omdannes

Området Håndværkerbyen i Greve skal udvikles, så bynære serviceerhverv erstatter tidligere tiders håndværk og lette industri.
Siden 1960’erne har Håndværkerbyen gået fra at være et erhvervsområde med håndværk og let industri til i større udstrækning, at blive et bynært serviceområde i Greve.

En ny lokalplan skal understøtte og muliggøre udviklingen af området mod nye tidssvarende bynære erhverv, som kan styrke Greves erhvervsliv. Derfor skal åbnes op for etablering af håndværk, lettere industri, kontor- og serviceerhverv, offentlige formål, sports-, kultur- og uddannelsesmæssige aktiviteter, samt detailhandel inden for specialvarer.

Samtidig er det opfattelsen, at områdets placering tæt ved Greve Midtby Center og Greve Station kan udnyttes bedre, end tilfældet er i dag.

Lokalplanforslaget omfatter Håndværkerbyen og Greve Borgerhus med indkørsel fra Lillevangsvej. Området grænser op til Greve Idrætscenter og Grevebakken, som ligger i en stor grøn kile. Området ligger ca. en km fra Greve Station.

Planforslagene er i offentlig fremlæggelse i frem til den 10. september 2012.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094