23948sdkhjf

NCC udvider på Fyn

NCC overtager Odense Syd Miljøcenter, som skifter navn til NCC Recycling Odense Syd.
Den 1. juni overtog NCC Roads Odense Syd Miljøcenter, der gennem flere år har været nabo til NCC Roads’ asfaltfabrik på Energivej i Odense. Med overtagelsen skifter Odense Syd Miljøcenter navn til NCC Recycling Odense Syd.

- Overtagelsen er en del af vores opkøbstrategi, hvor vi ønsker at positionere os endnu stærkere i markedet med flere genbrugsterminaler under brandet NCC Recycling. NCC Recycling Odense Syd giver os desuden mulighed for selv at producere større mængder råstoffer, der direkte kan finde anvendelse i vores egenproduktion, udtaler områdechef i NCC Roads Johnny Hansen, der byder såvel nye som eksisterende kunder velkommen.

Skal udvides til et bredere produktsortiment
Odense Syd Miljøcenters tidligere ejer Steen Jensen, der har startet og opbygget genbrugsterminalen, forsætter som daglig leder for aktiviteten på NCC Recycling Odense Syd.

- Vi havde i forvejen et rigtig godt samarbejde med NCC Roads, og jeg ser derfor frem til at få mulighed for at være med til at udvikle pladsen til at omfatte et endnu bredere produktsortiment inden for recycling af genanvendelige materialer, siger Steen Jensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11