23948sdkhjf

Ny chef hos NCC Construction Danmark

Klaus Kaae tiltræder som permanent afløser for Torben Biilmann med virkning fra den 25. juni.
Siden Torben Biilmann i maj måned forlod NCC til fordel for MT Højgaard, har Klaus Kaae været konstitueret adm. direktør hos NCC Construction Danmark.

Med virkning fra mandag den 25. juni gøres ansættelsen permanent, og Klaus Kaae tager endvidere plads i koncernledelsen i NCC AB. Det oplyser NCC’s koncernchef Peter Wågström:

- Klaus Kaae har været en vigtig brik i den positive udvikling af den danske byggevirksomhed over de senere år, siger Peter Wågström.

Klaus Kaae er 52 år gammel og har haft flere ledende poster i NCC siden sin tiltrædelse i det daværende Rasmussen & Schiøtz tilbage i 1985. Han har en civilingeniørseksamen fra Danmarks Tekniske Højskole.

- Jeg er glad for, at jeg får lov til at fortsætte det arbejde, der har gjort NCC Construction til en af Danmarks førende bygge- og anlægsvirksomheder. Og jeg ser frem til de udfordringer, der ligger foran mig, siger Klaus Kaae.

NCC’s aktiviteter i Danmark består af selskaberne NCC Construction, NCC Property Development, NCC Roads og NCC Housing, der tilsammen beskæftiger cirka 2.200 medarbejdere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109