23948sdkhjf

Global pris til PL Entreprise

Ved Saint-Gobains International Trophy vandt PL Entreprise prisen i kategorien Segment Solutions for opførelsen af NørremølleCenteret i Nexø
PL Entreprise løb med sejren, ved 8. Saint-Gobain Gypsum International Trophy. Showet blev afholdt den 8.-10. juni i London.

Saint-Gobain Gypsum Trophy betegnes som det "uofficielle" verdensmesterskab i let-byggeriteknik, og er en global konkurrence for entreprenører som har været involveret i spændende og innovative letbyggeri-projekter.

I år konkurrerede i alt 66 entreprenører fra 29 lande om at vinde en ud af flere kategorier, og her vandt PL Entreprise A/S fra Danmark mesterskabet inden for kategorien Segment Solutions. PL Entreprise A/S’ projekt var det eneste danske projekt som var nomineret.

Gyproc A/S som er en del af Saint-Gobain koncernens globale gips aktiviteter havde på vegne af Danmark indstillet PL Entreprise til konkurrencen.

Let-byggeriløsninger anvendt på ny måde
Prisen er givet til PL Entreprise A/S for opførelsen af Nørremøllecenteret i Nexø på Bornholm som bestod i opførelsen af 17 nye plejeboliger som tilbygning til det eksisterende Nørremøllecenter. Boligerne er i stor udstrækning opført med Gyproc’s let-byggeriløsninger.

De nye plejeboliger er en udbygning af det eksisterende center og man ønskede at anvende up-to-date teknologi, samtidig med at det var vigtigt at opretholde den ”hjemlige” atmosfære.

Byggeriet skulle stå færdigt til en bestemt dato og alle primære bygningskonstruktioner er baseret på innovative let-byggeri gipsplader og stålsystemer fra Gyproc.

Anvendelsen af “value added” let-byggeriløsninger med gipsplader og stålsystemer var meget høj for at opfylde de opstillede krav til byggeriet. Kompleksiteten i byggeriet krævede stort samarbejde mellem alle involverede parter lige fra planlægning og design til montering, og skabte en nye måde at anvende Gyproc produkter i kombination med andre produkter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141