23948sdkhjf

Link Arkitektur præsenterer markant turnaround i 2021

Link Arkitektur Danmark, der er den danske del af den skandinaviske arkitekturkoncern Link Arkitektur, leverer et 2021-regnskab med bruttofortjeneste på 53,7 mio. kr., hvilket er en stigning på 24 pct. eller 10 mio. kr. i forhold til året før.

Omsætningsløftet er skabt med samme antal medarbejdere som i 2020, hvilket dokumenterer en markant mere effektiv drift.

Også årets resultat er signifikant. Regnskabet for 2020 viste et underskud før skat på utilfredsstillende 9,2 mio. kr., hvilket i 2021 er vendt til et overskud på 141.000 kr. Virksomhedens soliditetsgrad er ligeledes vokset fra 16 pct. til 17 pct.

-Vi er særdeles tilfredse med, at det er lykkedes os at løfte omsætningen så markant i 2021 – vel at mærke med samme antal medarbejdere, som har arbejdet både smartere og mere effektivt, udtaler direktør i Link Arkitektur Danmark, Kirsten Anker Sørensen, i en pressemeddelelse.

Årsagerne til det flotte resultat skal blandt andet findes i øget effektivitet samt nye projekter inden for bolig og sundhed og forventningerne til 2022 er også positive.

- Vi står overfor at rulle vores nye strategi ud på tværs af alle tegnestuer i Skandinavien, hvilket vil skærpe synergien yderligere og styrke vores kompetencer på det digitale område samt ikke mindst inden for klimamæssig, økonomisk og social bæredygtighed, udtaler Kirsten Anker Sørensen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094