23948sdkhjf

Link Arkitektur præsenterer markant turnaround i 2021

Link Arkitektur Danmark, der er den danske del af den skandinaviske arkitekturkoncern Link Arkitektur, leverer et 2021-regnskab med bruttofortjeneste på 53,7 mio. kr., hvilket er en stigning på 24 pct. eller 10 mio. kr. i forhold til året før.

Omsætningsløftet er skabt med samme antal medarbejdere som i 2020, hvilket dokumenterer en markant mere effektiv drift.

Også årets resultat er signifikant. Regnskabet for 2020 viste et underskud før skat på utilfredsstillende 9,2 mio. kr., hvilket i 2021 er vendt til et overskud på 141.000 kr. Virksomhedens soliditetsgrad er ligeledes vokset fra 16 pct. til 17 pct.

-Vi er særdeles tilfredse med, at det er lykkedes os at løfte omsætningen så markant i 2021 – vel at mærke med samme antal medarbejdere, som har arbejdet både smartere og mere effektivt, udtaler direktør i Link Arkitektur Danmark, Kirsten Anker Sørensen, i en pressemeddelelse.

Årsagerne til det flotte resultat skal blandt andet findes i øget effektivitet samt nye projekter inden for bolig og sundhed og forventningerne til 2022 er også positive.

- Vi står overfor at rulle vores nye strategi ud på tværs af alle tegnestuer i Skandinavien, hvilket vil skærpe synergien yderligere og styrke vores kompetencer på det digitale område samt ikke mindst inden for klimamæssig, økonomisk og social bæredygtighed, udtaler Kirsten Anker Sørensen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109