23948sdkhjf

Et årti med fuld beskæftigelse i Aarhus

Der er i dag 1.300-1.400 jord- og betonarbejdere i gang i Aarhus, og der vil snart mangle folk på området. Andre faggrupper kan nyde godt af udviklingen.
De mange store byggeprojekter i Østjylland sætter damp på kedlerne i visse af byggeriets fagområder.

Særligt jord- og betonarbejdere mærker de mange projekter, som enten er sat i gang eller bliver det i de kommende år. Ifølge Århus Stiftstidende vurderes det, at kunne sikre fuld beskæftigelse for gruppen 10 år frem i tiden.

Kan mangle 1.000 mand
Allerede i dag er der udsigt til, at der bliver mangel på folk med den rette uddannelse. En tendens som kan komme andre til gode:

- Men vi kan ikke klare efterspørgslen alligevel. Så hvis man er industriarbejder og kan se, at der ikke er så meget fremtid i den branche, så kan det da godt være, at det er en god idé at overveje en uddannelse som jord-og betonarbejder eller struktør, som det hedder i dag, siger Ole V. Christiansen, formand for byggegruppen i 3F Århus Rymarken, til Århus Stiftstidende.

Mens der er 1.300 – 1.400 jord- og betonarbejdere i gang i dag kan der ifølge Aarhus Techs vurdering komme til at mangle 1.000 med en uddannelse indenfor forskallings- og armeringsarbejde.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093