23948sdkhjf

Bravida opretter ny afdeling

Installationsvirksomheden etablerer en selvstændig afdeling, der skal koordinere virksomhedens kernekompetencer inden for Teknisk Facility Management.
Bravida etablerer den særlige afdeling for Teknisk Facility Management (tFM) for at koordinere virksomhedens kernekompetencer på dette vækstmarked.

Med den nye afdeling kan Bravida overtage den fulde drift og vedligehold af alle tekniske anlæg og installationer hos kunden. Derudover kan virksomhedens gå ind og styre underleverandører, udarbejde forslag til energibesparende tiltag og optimere vedligeholdelsesplaner, således at den enkelte virksomhed kan opnå økonomiske fordele fra første dag.

- Som udgangspunkt er vores område de tekniske installationer, hvor vi både kan fungere som hoved- og underleverandør, men hvis nogle af vores kunder ønsker en total FM løsning, vil vi også hjælpe dem med det via et net af underleverandører, siger afdelingens leder René Maegaard Knudsen.

René Maegaard Knudsen kommer fra en stilling i TDC, hvor han i godt 10 år har arbejdet som projektleder og sektionsleder i byggeteknisk afdeling, der arbejder med drift og vedligehold af TDCs godt 1.000 bygninger.

Den nye afdeling har allerede flere kunder bl.a. Nordea og Datea, og der er lovende forhandlinger i gang med flere andre virksomheder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125