23948sdkhjf

Byfornyelsesplaner i Aarup

Assens Kommune har afsat tre mio. kr. til byfornyelse i Aarup. Projektet omfatter bl.a. nyindretning af en central plads og vejforbindelse.
Byfornyelse i Aarup skal være med til at bryde byens stagnerende vækst. Til fornyelsesprocessen er afsat tre mio. kr. Assens Kommune har af Socialministeriet fået bevilliget 1 mio. kr. til områdefornyelse i Aarup Bymidte. Derudover har kommunen selv afsat 2 mio. kr.

Fornyelsesprojektet omhandler en fysisk, funktionel og visuel forbedring af bymidten. Det skal være med til at skabe en tættere sammenhæng mellem rammerne om byernes udvikling og det liv der leves indenfor rammerne.

Som led i processen omkring byfornyelsen i Aarup afholdt Assens Kommune den 21. juni et borgermøde i Aarup. Her blev et projektforslag til områdefornyelse i bymidten præsenteret.

Forslaget rummer to hovedpunkter:
Pladsdannelse ved Vestergade/Bredgade over for kulturhuset Industrien
Projektet omhandler etableringen af en multifunktionel plads, der skal give plads til ophold, leg og arrangementer og samtidig fastholde muligheden for parkering til byens borgere og gæster.

Den centrale del af Bredgade
Denne del omhandler blandt andet vejledning om facaderenovering med etablering af tilskudsordning, bearbejdning af kryds og belægninger gennem gaden og etablering af en mindre plads centralt i Bredgade ved Tværvej.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078