23948sdkhjf

NCC-projekter i fremdrift

I Albertslund udvides projektet ”Teglmosen” med 47 nye rækkehuse, og i Vejle forventer man snart at stikke spaden i jorden til det næste tårn i byggeriet ”Fem Søstre”.
Da NCC i slutningen af april fremlagde sit regnskab for 1. kvartal 2012, lød meldingen, at den fortsat lave aktivitet på boligmarkedet påvirker afsætningen i negativ retning.

Torben Modvig, adm. direktør i NCC Bolig, kunne dog i samme ombæring fremhæve visse lyspunkter; blandt andet boligbyggeriet ”Fem Søstre” i Vejle, hvor lanceringen af det fjerde tårn havde fået en pæn modtagelse.

- Der er fortsat et marked for boligprojekter med kvaliteter ud over det sædvanlige og central beliggenhed, sagde Torben Modvig.

Læs også: NCC Danmark øger omsætningen med 700 millioner

Han og NCC kan nu konstatere, at den positive udvikling af ”Fem Søstre” fortsætter. Tårn 2 er tæt på udsolgt, og projektet, som NCC Bolig lancerede i 2006, kan nu fejre 100 solgte lejligheder.

Der er dog ikke tid til at hvile for meget på laurbærrene. Bente Karlskov, der er Senior Projektudvikler hos NCC Bolig, fortæller, at man allerede er i fuld gang med at projektere byggeriet af den næste ’søster’ i rækken:

- Vi ved af erfaring, at der er stor efterspørgsel efter lejlighederne i ”Fem Søstre”. Derfor har vi travlt med at planlægge byggeriet, så vi forhåbentlig kan tage første spadestik på det næste tårn i efteråret. De 100 solgte lejligheder er en væsentlig milepæl i projektet, og vi er meget stolte af den tillid, som køberne fortsat viser os, siger hun.

47 nye rækkehuse i Albertslund
Også i Teglmosen i Albertslund oplever NCC Bolig fremdrift. Den nordlige del af grunden blev færdigbygget med 30 rækkehuse tilbage i 2008, og projektet udvides nu med yderligere 47 rækkehuse.

- Det er en dejlig nyhed, at vi nu er kommet i gang med salget af rækkehuse i Teglmosen på ny. Albertslund er en by med mange muligheder, især for børnefamilier, og netop fleksibilitet er centralt for boligerne, der kan udformes efter køberens behov. Desuden opføres rækkehusene i energiklasse A, hvilket sikrer et optimalt indeklima og en god økonomi, fortæller Hans Jørn Abrahamsen, salgschef hos NCC Bolig.

Han oplyser, at boligerne opføres i fire forskellige typer, der differentierer i størrelse fra 119-138 m² i to plan. De første 16 rækkehuse er netop blevet sat til salg, og allerede nu er flere reserverede.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188