23948sdkhjf

Rejsegilde på 98 bæredygtige boliger

Første del af bebyggelsen i Valby Maskinfabrik, 98 bæredygtighedscertificerede familieboliger, har netop fejret rejsegilde.
De første 98 familieboliger på den tidligere FL Smidth grund, kaldet Valby Maskinfabrik, holdt rejsegilde den 21. juni.

Byggeriet er opført i lavenergiklasse 2015, og certificeret efter den bæredygtige BREEAM-model.

Bæredygtighedstanken afspejles helt ud i de elegante sorte og grå murstensfacader, valg af byggematerialer, glasaltaner, vandbåren gulvvarme, energivenlige vinduer med 3-lags glas, og ikke mindst af en høj kvalitet i lejlighedernes faste elementer som fx køkken og badeværelse.

Del af masterplan for området
De bæredygtige boliger i den nye bydel med boliger, butikker, erhverv og grønne pladser bliver opført i forlængelse af boligerne i Valby Have og forventes klar til indflytning ultimo 2012.

Masterplanen for området er udarbejdet af Henning Larsen Architects, og selve bygningen er tegnet af Vilhelm Lauritzen Arkitekter. Bygherre er De Forenede Ejendomsselskaber A/S og entreprenør MT Højgaard

Læs mere om projektet i: MT Højgaard klar til at bygge 100 boliger i Valby .

Om BREEAM
BREEAM står for Building Research Establishment Environmental Assessment og er et pointsystem, som tager højde for den samlede bæredygtighed i et byggeri, dvs. forurening, ledelse, vand, energi, materialer, sundhed og trivsel, transport, affald, arealforbrug og økologi. Det betyder blandt andet, at en del af bygningernes elforbrug vil komme fra solceller på taget.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125